Home » Bez tēmas » Angļu valodas reģionālajā olimpiādē – 3. vieta

Angļu valodas reģionālajā olimpiādē – 3. vieta

Pagājušajā gadā reģionālajā angļu valodas olimpiādē 9. klašu skolēniem uzvaras laurus plūca mūsu skolas audzēkne Agate Freimane. Tāpēc šogad, 11. aprīlī, šāda olimpiāde tika rīkota mūsu skolā. Pārbaudījumā piedalījās 27 devīto klašu jaunieši no Latvijas 12 novadiem. Reģionālajā olimpiādē startēja arī mūsu skolas 9. klases audzēknis Niklāvs Kalniņš, kurš Bauskas un Rundāles novada angļu valodas olimpiādē ieguva 2. vietu.

Niklāvam nācās apliecināt zināšanas un prasmes vairākās jomās: bija jāpilda lasītprasmes, klausīšanās prasmes pārbaudes uzdevumi un jādemonstrē angļu valodas lietojums. Ar uzdevumu izpildi Niklāvam veicās lieliski, jo puisim ir plašs vārdu krājums un teicamas angļu valodas gramatikas zināšanas.

Olimpiādes atklāšanā dalībniekus priecēja mūsu skolas meiteņu koris Ilzes Žubēres vadībā. Kad darbs bija paveikts, visus gaidīja vēl kāds pārsteigums – ekskursija uz atjaunoto Bauskas Rātsnamu. Pēcpusdienā skolas foajē tika sumināti reģionālās olimpiādes zinošākie dalībnieki. Apbalvoto vidū bija arī Niklāvs Kalniņš – puisis apliecināja lieliskas zināšanas un ieguva godpilno 3. vietu. Paldies Niklāvam par centīgo darbu, gatavojoties pārbaudījumam! Jaunieti olimpiādei sagatavoja angļu valodas skolotāja Inga Junkurēna.

Angļu valodas reģionālajā olimpiādē – 3. vieta

Foto – Ivars Bogdanovs, “Bauskas Dzīve”