Home » Bez tēmas » Mācību gads noslēdzies

Mācību gads noslēdzies

30. maijā mūsu skolas audzēkņi pulcējās uz mācību gada noslēguma svinīgo līniju. Skolas vadība bija rūpējusies, lai šī diena daudziem būtu skaisti svētki. Direktors Jānis Rumba pateicās stiprajai skolas komandai – bērniem, pedagogiem un vecākiem – par labajiem darbiem.

Direktora vietniece izglītības jomā Anna Dupure stāstīja par mācību darba veiksmēm. Valsts diagnosticējošajā darbā ļoti labas zināšanas un prasmes apliecinājuši 3.a un 3.b klases skolēni. 6.a klases meitenēm un puišiem ir labi rezultāti valsts diagnosticējošā darbā latviešu valodā. 2.a klase var lepoties ar labi uzrakstītiem skolas pārbaudes darbiem latviešu valodā un matemātikā.

A. Dupure nosauca klases, kurās ir pats augstākais vidējais vērtējums. 1. – 4. klašu grupā viscentīgāk mācījušies 3.b, 4.a un 3.a klases skolēni; 5. – 9. klašu grupā – 5.a, 6.a un 8.a klases audzēkņi. Gandarījums arī par 7. klasi – ļoti daudziem skolēniem liecībā ir vērtējums, kas augstāks par „6” ballēm.

Direktora vietniece Iveta Semjonova sacīja paldies visām interešu grupām, kas novada mēroga konkursos ir ieguvušas 1. pakāpes diplomu un aktīvi piedalījušās dažādos pasākumos.

Bauskas bērnu bibliotēkas darbinieces sveica 3.a klasi – lielos lasītājus, kas piedalījās konkursā „Kā atmodināt Saulcerīti” un ieguva galveno balvu – iespēju piedalīties karnevāla gājienā Rīgā. Daudzi skolēni saņēma pateicības dāvaniņas no konkursa „Tīra Baltijas jūra sākas tavā vannas istabā” rīkotājiem. Literārās jaunrades konkursa laureātēm Elīnai Stašānei un Dinijai Salasgrāvei (6.a klase) skaistas pateicības bija atsūtījusi Eiropas Parlamenta deputāte Inese Vaidere.

Uz tikšanos Zinību dienā, 1. septembrī, pirmdienā!

Fotogrāfijās skatāmas Bauskas pilsētas pamatskolas čaklākās klases – 3.b klase kopā ar audzinātāju Guntu Spuri un 5.a klase ar audzinātāju Daigu Sējēju.

 3.b klase kopā ar audzinātāju Guntu Spuri 5.a klase ar audzinātāju Daigu Sējēju