Home » Bez tēmas » Svinīgajā līnijā godina sportistus

Svinīgajā līnijā godina sportistus

Sporta skolotājs Rihards Krūmiņš kopā ar palīgiem Bauskas pilsētas stadionā 29. maijā rīkoja Sporta dienu. 1. – 8. klašu skolēni piedalījās stafešu skrējienā, sprintā, grūda lodi, meta bumbiņu un centās sasniegt personiskos rekordus tāllēkšanā. Šoreiz sporta diena bija citādāka, nekā ierasts, – pusdienlaikā basketbola laukumā satikās divas spēcīgas komandas. Te notika draudzības spēles – mūsu skolas azartiskākie sportisti sacentās ar draugiem no Pasvales. Mūsējie mājas spēlē izrādījās pārāki.

Labākos sportistus R. Krūmiņš godināja skolas svinīgajā līnijā 30. maijā. 1. un 2. klašu grupā Sporta dienā vislabākos rezultātus sasniedza Nikoleta Aleksandroviča, Aiva Barbara Latūna, Renārs Gulbis; 3. un 4. klašu grupā – Artūrs Gabrāns un Laura Goldberga. Labākos rezultātus 5. un 6. klašu grupā uzrādīja Elvita Beikule un Reinis Jubelis; 7. un 8. klašu grupā – Linda Platā un Dāvids Kutra.

Skolotājs pateicās arī izcilākajiem sportistiem, skolēniem, kas aktīvi piedalās sacensībās un allaž ir lieliski palīgi. Paldies tika teikts Dāvidam Burmistrovam, Laurim Artimovičam, Jorenam Maskalam, Samantai Dorči, Gerdai Dreimanei, Reinim Sūnam, Rihardam Augucēvičam, Mārtiņam Mālderam, Arvim Sūnam, Reinim Krūmiņam, Martai Ābelei un Mārtiņam Ābelem.

Veselā miesā vesels gars, tāpēc sportosim arī vasarā!

 sporta_diena-01 sporta_diena-02 sporta_diena-03 sporta_diena-04 sporta_diena-05 sporta_diena-06 sporta_diena-07 sporta_diena-08 sporta_diena-09 sporta_diena-10 sporta_diena-11 sporta_diena-12 sporta_diena-13