Home » Bez tēmas » Startējam sacensībās Pasvalē

Startējam sacensībās Pasvalē

Bauskas pilsētas pamatskolas labākie sportisti 10. oktobrī devās uz sacīkstēm Lietuvā. Mūsu sadraudzības partnere – Pasvales pamatskola – rīkoja Olimpisko krāsu nedēļu un pasākuma noslēgumā ciemos gaidīja draugus no mūsu skolas un Kupišķu skolas Lietuvā.

Diena bija jaukām emocijām piesātināta. Puiši un meitenes piedalījās stafešu sacensībās un basketbolā. Konkurenti bija spēcīgi, dažbrīd šķita, ka Bauskas pamatskolas audzēkņi basketbola laukumā cīnās kā lauvas – ir veikli, vienoti, izprot spēles taktiku, nemitīgi dodas aizsardzībā un precīzi raida bumbu grozā. Spēļu starplaikos mūs priecēja Pasvales pamatskolas dejotājas. Daudzi skolēni Lietuvā ieguva jaunus draugus. Dodoties mājup, cits citam mājām atvadu sveicienus, cerot pēc kāda laika atkal tikties.

Sacensībās piedalījās Elizabete Urusova, Beāte Veinberga, Uldis Kapelis, Reinis Sūna (6.a klase), Gerda Veršinska (6.b klase), Paula Daugule, Kitija Untāle, Toms Červinskis, Reinis Jubelis, Kristers Kukurs (7.a klase), Lelde Stepanoviča-Monkeviča, Niks Mazurs (7.b klase), Denijs Borisāns, Einārs Ivanovs, Ints Lejnieks un Elvijs Smiltiņš (8. klase). Paldies skolēniem un trenerim Rihardam Krūmiņam par sagatavošanu sacīkstēm un vērtīgajiem padomiem!

Pasvale 2014 - 01 Pasvale 2014 - 02 Pasvale 2014 - 03 Pasvale 2014 - 04 Pasvale 2014 - 05 Pasvale 2014 - 06