Home » Bez tēmas » 15. oktobrī – skolēnu pašpārvaldes vadītāja vēlēšanas

15. oktobrī – skolēnu pašpārvaldes vadītāja vēlēšanas

UZMANĪBU, 5.-9.KLAŠU SKOLĒNI!

15. OKTOBRĪ SKOLĀ NOTIKS SKOLĒNU PAŠPĀRVALDES VADĪTĀJA UN VIŅA VIETNIEKA VĒLĒŠANAS!

Klašu izvirzītie kandidāti amatam:

Kandidāta vārds, uzvārds Klase
Elīna Stašāne 7.a
Anrijs Bērziņš 7.a
Dinija Salasgrāve 7.a
Luīze Druviņa 7.a
Paula Kristiāna Daugule 7.a
Mārtiņš Romaņenko 7.b
Amanda Broka 8.
Beāte Kate Hegenbarte 8.
Artūrs Jānis Krūmiņš 9.a
Deivids Rūdis Āboliņš 9.a
Sindija Rusaja 9.b
Linda Platā 9.b

No 12 skolēniem Jums būs jāizvēlas tie 3, kas, Jūsuprāt, atbilst vadītāja un vietnieka amatam, pārējie jau šobrīd aktīvi iesaistās pašpārvaldes darbā.

Daži solījumi, ko izteikuši kandidāti:

Kandidāts Ko teicis?
Elīna Stašāne Man patīk dejot un dziedāt skolas korī. Es vienmēr cenšos būt aktīva gan skolā, gan klasē. Strādājot pašpārvaldē, es centīšos padarīt skolas dzīvi krāsaināku, jautrāku un rīkot dažādus pasākumus.
Dinija Salasgrāve Esmu jautra, aktīva un dzīvespriecīga. Man patīk sports. Ja es vadītu skolēnu pašpārvaldi, es palīdzētu skolai augt, popularizētu to. Censtos skolas ikdienu padarīt gaišāku un jautrāku.
Luīze Druviņa Man ļoti patīk dejot un vēl es spēlēju teātri. Esmu dzīvespriecīga, jautra un atraktīva. Ja vadītu pašpārvaldi, es censtos veidot pēc iespējas vairāk pasākumu, palīdzēt un uzklausīt citus un garās skolas dienas padarīt interesantākas.
Amanda Broka Es neuzskatu, ka skolā esmu populāra. Ja mani ievēlētu par skolēnu pašpārvaldes vadītāju, es domāju, ka skolai varētu dot daudz ko, jo esmu pretimnākoša, vienmēr palīdzu, ja tas ir vajadzīgs.
Beāte Kate Hegenbarte Ko es varētu dot skolai, ja kļūtu par pašpārvaldes vadītāju? Es būtu laba starpniece starp skolēnu un skolas vadību, skolotājiem. Ja ir noticis konflikts, ja skolēns grib ieteikt kaut ko, bet viņam ir kauns – es būšu klāt!
Deivids Rūdis Āboliņš Skolā esmu aktīvs, atpazīstams skolēns. Esmu piedalījies un vadījis visdažādākos pasākumus. Ja mani ievēlēs, es rūpēšos par skolēnu interesēm, ieteikumiem un vajadzībām.
Sindija Rusaja Esmu dzīvespriecīga, draudzīga un ļoti aktīva. Patīk piedalīties dažādos pasākumos un konkursos. Ja kļūšu par skolēnu pašpārvaldes vadītāju, ņemšu vērā Jūsu idejas un viedokļus.
Linda Platā Esmu dzīvespriecīga un jautra. Ļoti patīk iesaistīties dažādos pasākumos un konkursos. Tieši tāpēc es varētu būt skolēnu pašpārvaldes vadītāja.

Esi aktīvs! Piedalies atbildīgi!

Skolēnu pašpārvalde