Home » Bez tēmas » 5.a un 6.a klasei – pateicība no „Ecolines”

5.a un 6.a klasei – pateicība no „Ecolines”

Mūsu skolas 5.a un 6.a klase ir saņēmusi pateicību no firmas „Ecolines”. Abu klašu skolēni, tāpat kā 4.b klase, piedalījās pasažieru pārvadājumu firmas rīkotā konkursā „Mūsu sapņu ekskursija”.

Lielizmēra darbu par ceļojumu uz Liepāju un Ventspili konkursam iesniedza 5.a klase. Katrs skolēns mājās sagatavoja jauku aprakstu par konkrētu objektu, noslēgumā tapa plašs vēstījums, ko papildināja dzejolis, skaisti zīmējumi un klases fotogrāfija. Visi piektklasnieki latviešu valodas stundās strādāja ļoti azartiski. Īpašs paldies Ievai Kudlānei, Zanei Balcerei un Klērai Kuļikauskai, kā arī meiteņu ģimenēm par palīdzību!

Liepāju apskatīt vēlas arī 6.a klase, kas konkursam iesniedza plašu ceļojuma aprakstu ar klāt pievienotu karti. Sestās klases skolēni allaž vēlas paveikt kādu labu darbu – dodoties ekskursijā, viņi ir nolēmuši piestāt dzīvnieku patversmē, lai pasniegtu nelielas veltes dzīvniekiem un izietu pastaigās ar suņiem. Liels paldies visām 6.a klases meitenēm, kas izveidoja glītas papīra pēdiņas!

5.a un 6.a klasei – pateicība no „Ecolines” - 01 5.a un 6.a klasei – pateicība no „Ecolines” - 02 5.a un 6.a klasei – pateicība no „Ecolines” - 03 5.a un 6.a klasei – pateicība no „Ecolines” - 04 5.a un 6.a klasei – pateicība no „Ecolines” - 05