Home » Bez tēmas » Pelnīts foto ar Valsts prezidentu

Pelnīts foto ar Valsts prezidentu

Valsts prezidents Andris Bērziņš 8. janvārī plkst. 12.00 Melngalvju namā Rīgā tikās ar konkursa “Es un Mana Dzimtene” uzvarētājiem. Uz pasākumu bija uzaicināta arī Linda Platā, laureāte vizuālo darbu grupā, un viņas vizuālās mākslas skolotāja Daiga Sējēja. Prezidents sirsnīgi sasveicinājās ar visiem skolotājiem un skolotājiem un pateicās par ieguldīto darbu. Pēc tam neformālā sarunā noskaidroja gan jauniešu, gan skolotāju viedokli par to, kas, viņuprāt, ir Dzimtenes mīlestība, vai to pret Latviju izjūt arī šeit dzīvojošie cittautieši.

Tikšanās noslēgumā sekoja kopīga fotografēšanās. Interesanti, ka, neskatoties uz dienas saspringto darba grafiku (sakarā ar Latvijas prezidentūras ES atklāšanas pasākumiem), prezidents neatteica jauniešiem piedalīties viņu “selfijos” jeb pašbildēs.

Vizuālās mākslas skolotāja D. Sējēja.

Valsts prezidenta tikšanās ar “Es un Mana Dzimtene” uzvarētājiem - 01 Valsts prezidenta tikšanās ar “Es un Mana Dzimtene” uzvarētājiem - 02 Valsts prezidenta tikšanās ar “Es un Mana Dzimtene” uzvarētājiem - 03 Valsts prezidenta tikšanās ar “Es un Mana Dzimtene” uzvarētājiem - 04