Home » Bez tēmas » Vērtē 6.a klasi

Vērtē 6.a klasi

Šodien skolā bija ieradusies nopietna komisija 3 cilvēku sastāvā (Bauskas novada Izglītības nodaļas metodiķe O. Vulāne, klašu audzinātāju metodiskās apvienības vadītāja L. Zariņa un BJC jaunatnes lietu speciālists R. Manuilovs), kas vērtēja 6.a klasi, jo viņi no skolas tika izvirzīti dalībai novada konkursā “Gada klase 2015”. Skolēnu sasniegumi mācībās, sabiedriskajā darbā un ārpusstundu aktivitātēs jau iepriekš bija apkopoti biezā mapē un iesniegti vērtēšanai, bet šodien skolēni demonstrēja klases vizītkarti un pildīja erudīcijas testu. Savu klases saliedētību un prasmi kopīgi strādāt sestklasnieki pierādīja, teatrāli izspēlējot komisijas piedāvātu situāciju, arī veicot citus uzdevumus.

Šo klasi raksturo prasme daudzas lietas darīt kopā, radoši un ar aizrautību. Visās aktivitātēs viņus ļoti atbalsta un mudina piedalīties klases audzinātāja Daiga Sējēja. Skolēni piedalās teju visos pasākumos, kas notiek skolā, kā arī daudzos konkursos ārpus skolas.

Konkursa “Gada klase 2015” noslēguma sarīkojums notiks 30. aprīlī Īslīces vidusskolā un Līduma kultūras namā. Tad uzzināsim, kura klase uzvarējusi.

Vēlēsim mūsu skolasbiedriem veiksmi konkursā!

Vērtē 6.a klasi - 01 Vērtē 6.a klasi - 02 Vērtē 6.a klasi - 03 Vērtē 6.a klasi - 04