Home » Bez tēmas » Bauskas Valsts ģimnāzijā – atvērto durvju diena

Bauskas Valsts ģimnāzijā – atvērto durvju diena

Lai uzzinātu par izglītības iespējām BVĢ, 16. aprīlī uz novada vienīgo ģimnāziju devās 11 9.a klases skolēni. BVĢ vadība- direktors R. Žabovs, viņa vietnieces M. Ignatjeva, T. Pundure un M. Lagzdiņa sarunā ar skolēniem pastāstīja par izglītības programmām, ko iespējams apgūt. Skolēnu Domes prezidents Lauris Ziemelis raksturoja ārpusstundu aktivitātes un skolēnu pašpārvaldes darbu. Satikāmies arī ar Bauskas pilsētas pamatskolas pagājušā gada absolventēm Elzu Sējēju un Vinetu Ūdrēnu. Meitenes tagad ir BVĢ 10. klases skolnieces un ar panākumiem piedalās debašu turnīros. Notika arī tikšanās ar skolotājām Intu Banku un Aiju Vanagu-Puriņu, kuras iepazīstināja ar skolēnu iesaistīšanos dažādos projektos, mācību uzņēmumu veidošanu un mācību dabu. Laipni skolas telpas izrādīja skolotāja Sarmīte Ābelniece. Paviesojāmies arī mājīgajā skolas informācijas centrā, kur saimnieko bibliotekāre Dace Šķirpo. Tikšanās noslēgumā jauniešiem bija iespēja nokļūt Bauskas visaugstākajā vietā – skolas tornītī un palūkoties uz Bausku no augšas.

Pēc ģimnāzijas apmeklējuma daudzi devītklasnieki secināja, ka ir grūti izdarīt izvēli par labu kādai no programmām, bet līdz jūnija vidum viņi noteikti to izdarīs.

Bauskas Valsts ģimnāzijā - atvērto durvju diena - 01 Bauskas Valsts ģimnāzijā - atvērto durvju diena - 02 Bauskas Valsts ģimnāzijā - atvērto durvju diena - 03 Bauskas Valsts ģimnāzijā - atvērto durvju diena - 04 Bauskas Valsts ģimnāzijā - atvērto durvju diena - 05 Bauskas Valsts ģimnāzijā - atvērto durvju diena - 06