Home » Bez tēmas » Plaukstas lieluma vēlējums Latvijai

Plaukstas lieluma vēlējums Latvijai

30.aprīlis skolā pagāja Latvijas neatkarības atjaunošanas 25.gadadienas gaisotnē. Atzīmējot 25 gadus, kopš Augstākā Padome nobalsoja par mūsu brīvību, skolā notika vairāki emocionāli un izzinoši pasākumi.
8.un 9.klašu skolēni kļuva par skatītājiem spraigam debašu turnīram, kurā argumentiem mērojās 9.a klases komanda un skolotājs Dainis Cipulis. Viņi sprieda par to, vai Latvijas neatkarības 25 gadi ir vērtējami pozitīvi vai negatīvi. Klātesošie uzklausīja faktus, spriedumus, apgalvojumus. Artūrs Jānis Krūmiņš, Deivids Rūdis Āboliņš un Elizabete Katrīna Laudiņa bija lieliski sagatavojušies debatēm, tādēļ skolotājam Cipulim nenācās viegli gūt pārsvaru.
Skolēni šonedēļ vēlējumus Latvijai izteica uz savas plaukstas nospieduma, katrai klasei bija vēlējumos iekļauts savs atslēgas vārds- sapņoju, ticu, domāju, mīlu, dzīvoju, smaidu, jūtu, priecājos. Daudz labu domu, jūtu, cerību un vēlējumu izskanēja arī vēstures stundā, ko vadīja skolotājs Dainis Cipulis un Iveta Semjonova. Viņi mudināja skolēnus novērtēt to, kas mums ir – mūsu valodu, valstiskumu, iespējas mācīties, ceļot, baudīt stabilu un nodrošinātu dzīvi. Skolas pagalmā dienas gaitā tika veidots asfalta zīmējums Latvijai.
Vēlam saturīgas un saulainas Valsts svētku brīvdienas!

1 DSCF1341 DSCF1347 DSCF1351 DSCF1355 DSCF1357 DSCF1363 DSCF1368 DSCF1371 DSCF1385 DSCF1389 DSCF1392