Home » Bez tēmas » Daudzkrāsains un pavasarīgs sveiciens skolēnu ģimenēm

Daudzkrāsains un pavasarīgs sveiciens skolēnu ģimenēm

Ik gadu maija otrajā svētdienā tiek atzīmēta Mātes diena.
Mātes diena ir starptautiski svētki. Dažādās valstīs to svin atšķirīgos datumos, bet Latvijā kopš 1992.gada – maija otrajā svētdienā. Mūsu skolā parasti maija otrajā nedēļā vecākiem tiek rīkots interesants koncerts, veidota skolēnu radošo darbu izstāde, darināti apsveikumi māmiņām.
6.maija pievakarē Bauskas Kultūras centru pieskandināja mūsu skolas interešu izglītības grupu dalībnieki, individuāli izpildītāji un viesi no Pasvales Levens pamatskolas. Ikgadējo Ģimenes dienas koncertu apmeklēja ļoti daudz vecāku un vecvecāku. Viņi varēja dzirdēt skolas korus, ansambli, klausīties liriskas pārdomas un dzejoļus, priecāties par deju kolektīvu raitajiem soļiem un izbaudīt pat modes demonstrējumus. Koncertā piedalījās arī 4.klašu kolektīvi, kas vecākiem parādīja savus “multeņu” pēcpusdienas priekšnesumus, arī lietuviešu bērni dejoja un dziedāja. Koncerta sākumā skolas direktors sveica klātesošos Mātes dienā, bet novada domes priekšsēdētājs R.Ābelnieks pasniedza novada atzinības rakstus skolotāja Guntai Spurei un skolas darbiniecei Nellijai Zeltiņai. Koncertu vadīja Marks Daugulis.
Kā atzina koncertā sastaptās mammas, koncerts bija ļoti sirsnīgs un daudzveidīgs. “Tā bija vislabākā dāvana svētkos!” sacīja Inese Ulmane, Samantas, Sintijas un Kristiānas mamma.

IMG_7583 IMG_7591 IMG_7600 IMG_7607 IMG_7621 IMG_7622 IMG_7661 IMG_7669 IMG_7674 IMG_7687 IMG_7694 DSCF1463 DSCF1485 DSCF1486