Home » Bez tēmas » Devītajiem svētki pirms pēdējā darba cēliena pamatskolā

Devītajiem svētki pirms pēdējā darba cēliena pamatskolā

15.maija rīts devītklasniekiem sākās ļoti agri, viņi (kā jau tradicionāli izlaiduma klašu audzēkņi) atraktīvā veidā centās nogādāt uz skolu savas klašu audzinātājas Olgu Vinogradovu un Guntu Biršti.
Skolas zālē 1. un 8.klases skolēni un skolotājas  bija parūpējušies par aizkustinošu mirkli ar dziesmu un dzeju. A.Dupure sveica skolēnus Pēdējā zvana dienā un uzteica visus, kuri guvuši panākumus olimpiādēs, konkursos, bijuši aktīvi skolas dzīvē. Viņa sacīja, ka katrs no šiem skolēniem ir atstājis paliekošas pēdas skolas vēsturē un vēlēja jauniešiem veiksmi gala pārbaudījumos. Īpaši tika sumināta Karolīna Auziņa, kas no direktora saņēma piemiņas lentu “Gada skolēns 2015”. Viņa arī vakar novada konkursā saņēma nomināciju «Par vispusīgām zināšanām». Direktora vietniece I.Semjonova nosauca visus skolēnus, kas kārtos valsts pārbaudījumus. Pēc tam skolēni devās uz pēdējo mācību stundu Bauskas pilsētas pamatskolā. Šo stundu vadīja viņu pirmās skolotājas Inta Šarikova un Vita Lukša.
Vēlēsim viņiem veiksmi eksāmenos un turpmākajās gaitās!
P.S. Par Bauskas un Rundāles novadu konkursa “Gada skolēns 2015” noslēguma pasākumu Rundāles pilī vari izlasīt http://bauskasdzive.diena.lv/vietejas-zinas/pili-godina-bauskas-un-rundales-talantigakos-skolenus-129973

DSCF1727 DSCF1735 DSCF1736 DSCF1739 DSCF1747 DSCF1751 DSCF1752 DSCF1754 DSCF1757 DSCF1758