Home » Bez tēmas » Dambretes jaunumi

Dambretes jaunumi

Par norisēm šajā sporta veidā informē Māris Bergs: ” Prāta spēļu Olimpiāde “Bauska-2017” aizvadīta. Olimpiādes pēdējā – 9. turnīrā simtlauciņu dambretē sacentās 5.-9. kl. audzēkņi . Meistarsacīkšu vienas grupas turnīrā 7 kārtās par čempionu medaļām un vērtīgiem punktiem komandu ieskaitei sacentās 14 zēni un 12 meitenes.  Ar visām uzvarām meistarsacīkstes noslēdza Reinis Štāls no Bauskas pamatskolas.  Zēnu konkurencē trešajā  vietā Reiņa skolasbiedrs Dāvids Burmistrovs. Komandu vērtējumā kārtējo uzvaru ar izcīnītiem 14 punktiem guva Bauskas 2.vidusskolas dambretisti ,  par pus punktu apsteidzot pilsētas pamatskolas, bet par diviem Griķu pamatskolas un
Pilsrundāles vidusskolas komandas. Prāta spēļu Olimpiādes deviņos turnīros  iesaistījās 262 dalībnieki no deviņām skolām. Tikai četru skolu komandas piedalījās visās Prāta spēļu olimpiādes sacensībās un ariī noslēgumā bija labākās. ”

Mūsu skolas komandā šoreiz spēlēja Reinis Štāls, Dāvids Burmistrovs, Santa Sergejenkova un Aiva Barbara Latūna.  Komandai 2.vieta. Sveicam spēlētājus ar labajiem rezultātiem gan individuāli, gan komandu kopvērtējumā!