Home » Bez tēmas » Latvijai 105.dzimšanas dienā – 160 sveicieni!

Latvijai 105.dzimšanas dienā – 160 sveicieni!

Tieši tik (160!) kupls bija Valsts svētku koncerta  dalībnieku pulks. Arī par skatītāju trūkumu nevaram sūdzēties, mūsu zāle tam bija par šauru! Jau ierasts, ka uz šo svētku koncertu aicinām arī vecākus un tos skolēnus, pedagogus un tehniskos darbiniekus, kuri saņem balvas un godarakstus par izciliem sasniegumiem savā tiešajā darbā. Skolēnu sasniegumus un to autorus ieraugām skolas stendā “Ar viņiem lepojamies”. Izvērtējot iepriekšējā mācību gada darbu, šajā koncertā tika uzteikti Nikola Šikova, Renāte Līgotne, Luīze Aleksandrova, Reinis Grosbards, Ralfs Kapkalns, Emīls Regnārs Āboliņš, Roberts Maikūns, Zane Lea Zunda, Paula Viļķena, Laura Sūna, Deina Pauloviča, Nikola Bula, Marta Kamola, Rūta Jansone, Agate Tillere, Ralfs Rumba, Reinis Beitelis, Olivers Puķāns, Sabīne Klīgere un Markuss Dudkovs. Tika apbalvoti skolotāji Dina Ālmane, Valdis Žeikars, Evija Bonāte, Roze Bruģe, darbinieki Vineta Bukne, Nellija Zeltiņa, Arnis Almans. Tika godināti skolas labākie sportisti, kas skolas vārdu daudzina novadā, kā arī interešu izglītības pagājušā gada izcilnieki – zēnu ansamblis un viņu skolotāja Ilze Bērziņa. Šos apbalvojumus pasniedza skolas direktors Jānis Rumba un viņa vietnieces Iveta Semjonova un Terēzija Pundure.

Koncertā priekšnesumus sniedza teju visu skolas interešu izglītības grupu dalībnieki. Uzstājās 2.-4 .kl. un 5.-9.kl. kori (diriģente I.Bērziņa, koncertmeistare E.Bonāte), zēnu ansamblis (vad.I.Bērziņa), 1.kl. ansamblis (vad. I.Bukša), 1., 2., 3.-6. un 5.-9.kl. deju kolektīvi (vad. S.Zemīte, koncertm. A.Grīnberga), kā arī skatuves runas grupu dalībnieki (vad. G.Spure un I.Briede). Koncertu kopā salika Iveta Semjonova, viņa arī gādāja par tā raitu norisi.

Svēku nedēļas noslēgumā 17.novembra rīts sākās ar klašu stundām, kas veltītas Latvijas dzimšanas dienai. Kā jau svētkos – bija tortes ar svecītēm, svētku cienasts, vecākajās klasēs arī konkursi un viktorīnas.

Svētku nedēļa aizvadīta godam. Brīvajās dienās aicinām apmeklēt Valsts svētku pasākumus pilsētā novadā, arī citviet. Būsim vienoti un patriotiski,  kopā ar ģimenēm svinot Latvijas svētkus! Lai izdodas!