Home » Bez tēmas » Citādas cepures, somas, diskotēka un sports

Citādas cepures, somas, diskotēka un sports

Citādā nedēļa attaisnojusi savu nosaukumu, jo šonedēļ viss bija citādi. Redzējām neierastas galvassegas, neikdienišķu apģērbu, kam iedvesmu smēlāmies pasaku tēlos vai kādā kopīgā tēmā (piemēram, pidžamdiena!).

Ceturtdien gaiteņos sastapām ļaudis ar visdīvainākajām galvassegām – keponiem, beretēm, kūkcepurēm, zaķausīm un citādiem galvas apsegšanai piemērotiem un nepiemērotiem priekšmetiem. Vakarpusē skolā notika sen nebijis pasākums – diskotēka. Par to parūpējās skolēnu pašpārvalde kopā ar vecāko klašu skolēniem. Skolas pašpārvaldes vadītāja Nikola Šikova stāsta: “Vakars bija ļoti jautrs – ar labu kompāniju un mūziku, un man prieks par to!
To mēs vēl atcerēsimies ilgi, jo šādas emocijas mūsu skolā nebija bijušas sen, un visi ļoti labi pavadīja laiku, domāju, ka šis vakars bija izdevies! Šī diskotēka bija tas, kas daudziem bija vajadzīgs- palaist domas vaļā un izbaudīt vakaru! Paldies mūsu darba grupai un skolotājai Ivetai par idejas realizēšanu!” Nikolai piekrīt arī pārējie pašpārvaldes aktīvākie dalībnieki – Kristofers, Renāte, Gabriela, Aleksa, kas bija darījuši daudz, lai pasākums varētu notikt. . Katra klase bija sagatavojusi arī dažādas spēles, savukārt par mūziku rūpējās pašu dīdžeji no 8.un 9.klasēm. Vakara beigās tika kronēti pavasara diskotēkas  Karaliene un Karalis. Tie bija Linda Šemeta un Markuss Biernis.

Piektdien izrādījās, ka  skolas piederumus gana labi iespējams nēsāt maisā, džemperī, grozā, spainī vai senlaicīgā koferītī. Par skolēnu un skolotāju izdomu šajā nedēļā liecina fotogalerijā redzamie “tipāži”un klašu kolektīvu kopbildes.

Piektdienu iesākām Olimpiskā gaisotnē – ar jestru rīta vingrošanu sporta skolotājas Līgas Irmanes – Švāgeres vadībā.

Paldies skolēnu pašpārvaldei, sociālo zinību skolotājai Laurai Švāgerei un ikkatram, kas šo nedēļu padarīja neikdienišķu un neaizmirstamu!