Home » Bez tēmas » Zelts, Sudrabs un mācību gada noslēgums

Zelts, Sudrabs un mācību gada noslēgums

31.maijs – pēdējā šī mācību gada diena sākās deviņos, kad skolas izcilākie skolēni devās uz tradicionālo pieņemšanu pie direktora. Šajā īpašajā pasākumā tika izsniegtas Zelta un Sudraba liecības. Tādu dokumentu varēja saņemt skolēni, kuru vērtējumi bija pietiekoši augsti un atbilda noteiktiem kritērijiem. Skolēni, kas izcēlušies ar visnopietnāko attieksmi pret mācību darbu, saņēma dāvanā grāmatu, ko paši drīkstēja izvēlēties. Tika uzteikti skolotāji Ieva Mašale un Jāzeps Širvis, jo viņu audzēkņi ar labiem panākumiem piedalījušies mācību priekšmetu olimpiādēs.

Pēc tam visi skolas skolēni un pedagogi satikās mācību gada noslēguma līnijā skolas pagalmā. To vadīja skolotāja Daiga Sējēja. Uzrunas teica skolas direktors Jānis Rumba, pedagogi un skolotāji. Novēlējumi bija par to, lai vasarā sakrātie spēki palīdzētu rudenī turpināt sekmīgu mācību darbu. Tika uzteikti skolēni par panākumiem mācību un ārpusstundu darbā. Muzikālos priekšnesumus sniedza skolotājas Ilzes Bērziņas vadītie dziedātāji no 4.klasēm.

2023./24. mācību gads noslēdzās ar klases stundām, kur skolēni saņēma liecības un atkārtoja drošības noteikumus vasaras brīvlaikam.

Lai visiem radošs, piepildīts brīvlaiks!