Home » Bez tēmas » Aizvadīta jautra pēcpusdiena

Aizvadīta jautra pēcpusdiena

Tas bija smieklīgi 20. gadsimtā27. februāra pēcpusdienā mūsu skolas zālē notika pasākums „Tas bija smieklīgi 20. gadsimtā”. Par scenāriju bija parūpējušās 8. klases meitenes Amanda Broka un Beāte Hegenbarte. Vadītāji bija arī iejutušies 20. gadsimta mākslinieku lomās – Einārs Lazdiņš bija Eminems, bet Elvijs Smiltiņš – Maikls Džeksons. Tas bija atskats 20.gadsimtā. Žūrijā bija skolotājs Dainis Cipulis, direktors Jānis Rumba un 4. klašu meitenes Betija, Karlīna un Laura.

Pirmo reizi 5.-9.klašu popielā piedalījās 5. klases. 5.a klasei bija 2 priekšnesumi – vieni attēloja Edgaru Liepiņu (dziesma „Trīs runči”), bet otri iejutās grupas ABBA tēlos (dziesma „Money”). 5.b klase arī iejutās grupas ABBA tēlā ar citu dziesmu – „Honey, Honey”. 6.a klase bija sagatavojusi 3 dziesmas, attēloja grupu Boney M un bija nokrāsojušies brūni, lai būtu pēc iespējas līdzīgāki, un vēl viņi iejutās grupas ABBA tēlā ar dziesmu „Mamma Mia”. Trešā grupa no 6.a bija Spice Girls ar dziesmu „Wannabe”. Visus pārsteidza 7.a klase, kur meitene attēloja roka karali Elvisu Presliju ar dziesmu „Jailhouse rock”, bet zēni attēloja Latgaļu dāmu popa dziesmu „Topmodele”, tas bija diezgan amizants priekšnesums. 8. klase visus priecēja ar diviem priekšnesumiem. Viena grupa no šīs klases iejutās grupas Technotronic lomā ar dziesmu „Pump Up The Jam”. Otrā priekšnesumā redzējām Adrianu enerģiskās Tīnas Tērneres lomā (dziesma „Simply The Best”). Pēc visiem priekšnesumiem tika parādīts video, lai varētu salīdzināt, kādas bija šīs orģinālās grupas un kādas – atveidotās, un tas arī žūrijai palīdzēja izlemt pirmās 3 vietas. 3.vieta tika Elvisam Preslijam, 2.vieta Tīnai Tērnerei un 1.vieta Latgaļu dāmu popam.

Amanda Broka, 8. klases skolniece

Tas bija smieklīgi 20. gadsimtā - 01 Tas bija smieklīgi 20. gadsimtā - 02 Tas bija smieklīgi 20. gadsimtā - 03 Tas bija smieklīgi 20. gadsimtā - 04 Tas bija smieklīgi 20. gadsimtā - 05 Tas bija smieklīgi 20. gadsimtā - 06 Tas bija smieklīgi 20. gadsimtā - 07 Tas bija smieklīgi 20. gadsimtā - 08 Tas bija smieklīgi 20. gadsimtā - 09 Tas bija smieklīgi 20. gadsimtā - 10 Tas bija smieklīgi 20. gadsimtā - 11 Tas bija smieklīgi 20. gadsimtā - 12 Tas bija smieklīgi 20. gadsimtā - 13 Tas bija smieklīgi 20. gadsimtā - 14 Tas bija smieklīgi 20. gadsimtā - 15