Home » Bez tēmas » Kāda neparasta diena skolas dzīvē

Kāda neparasta diena skolas dzīvē

May 2024
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

4. marts iekļūs skolas vēsturē kā viena no darbīgākajām dienām, kad gandrīz visi skolēni un skolotāji bija iesaistīti ne tikai ikdienišķajās mācību stundās, bet arī kādā pasākumā, konkursā vai izbraukumā.

Rīta pusē skolas delegācija – 4.b klase, skolotājas G. Spure un D. Sējēja devās uz Lietuvu, lai piedalītos lietuviešu nacionālajos svētkos Levenes pamatskolā Pasvalē. Šajā dienā Lietuvā svin Kazimira dienu. Skolotāja D. Sējēja bija parūpējusies par skaistu izstādi latviskā stilā. Uz Lietuvu ceļoja zīmējumi un rokdarbi, ko darinājuši mūsu skolas skolēni. Sadraudzības skolas zālē notika atrakcijas, rotaļas, tirgošanās. Tur piedalījās arī 4.b kl. skolēni ar pašu gatavotajiem našķiem – paldies vecākiem par atbalstu! Skolotājas G. Spures audzēkņi lietuviešiem sniedza arī nelielu koncertu – dziedāja un muzicēja. Lietuvieši ciemiņus uzņēma ļoti sirsnīgi.

5.-9.klašu kora meitenes un diriģente I. Žubēre izkopa savas dziedāšanas prasmes novada koru kopmēģinājumā, kuru vadīja diriģents Edgars Vītols no Rīgas. Tika rūpīgi strādāts pie Skolēnu Dziesmu svētku repertuāra vairākiem skaņdarbiem.

Skolotājas G. Biršte un I. Šarikova kopā ar vides interešu grupām ar labiem panākumiem piedalījās novada vides izziņas spēļu konkursā “Iepazīsti vidi!”. Gan 9.b, gan 2.b klases skolēni saņēma ceļazīmi uz spēles otro kārtu Rīgā. 2.b klases komanda ieguva arī Dabas muzeja simpātiju balvu – iespēju apmeklēt šo muzeju bez maksas.

Dienas noslēgumā visi skolas dejojošie un dziedošie skolēni Kultūras centrā sniedza koncertu “Tikšanās dejā un dziesmā”. Tas bija tradicionālais pavasara koncerts, ko aicinājām apmeklēt skolēnu vecākus, vecvecākus un visus tos, kam svarīga dziesma, deja un runātais vārds. Koncertā tika izdziedāts un izdejots šīs vasaras Skolēnu dziesmu un deju svētku repertuārs. Skatītāji pārliecinājās, ka tas ir skaists, bet sarežģīts. Vēl priekšā daudz darba, lai kolektīvi varētu veiksmīgi piedalīties koru un deju kolektīvu skatēs. Koncertu prasmīgi vadīja 8. klases skolnieks Marks Daugulis.

Paldies visiem skolēniem un pedagogiem, kas piepildīja šo dienu ar savu pozitīvo enerģiju un lielo darbu!

Levenes pamatskolā Pasvalē - 4.b klase un skolotāja G. Spure Levenes pamatskolā Pasvalē - D. Sējēja bija parūpējusies par skaistu izstādi latviskā stilā Levenes pamatskolā Pasvalē - Skolas zālē notika atrakcijas, rotaļas, tirgošanās Levenes pamatskolā Pasvalē - Skolotājas D. Sējēja un G. Spure G. Biršte un I. Šarikova kopā ar vides interešu grupām ar labiem panākumiem piedalījās konkursā “Iepazīsti vidi!” Koncertā “Tikšanās dejā un dziesmā” - 01 Koncertā “Tikšanās dejā un dziesmā” - 02 Koncertā “Tikšanās dejā un dziesmā” - 03 Koncertā “Tikšanās dejā un dziesmā” - 04 Koncertā “Tikšanās dejā un dziesmā” - 05 Koncertā “Tikšanās dejā un dziesmā” - 06