Home » Bez tēmas » Krāsainās nedēļas raibumi

Krāsainās nedēļas raibumi

Pagājusi gana raiba, piepildīta un krāsaina nedēļa. Skolēnu pašpārvalde bija rūpīgi izplānojusi nedēļas norisi. Katra šīs nedēļas diena atnesa jaunas krāsas ne tikai skolēnu un skolotāju ārējā veidolā, bet arī saskarsmē un ikdienas notikumos. Vairākas klases (1.-4. un 6.a) katru dienu starpbrīžos veidoja sirsniņas konkrētās dienas krāsā. Tajās atspoguļojās  labie vārdi, pieklājības frāzes līdzcilvēkiem, padomi labam garastāvoklim un labajiem dienas darbiem. Sākumskolas klasēs diena sākās ar Imnata Ziedoņa “Krāsaino pasaku” ieraksta noklausīšanos. Pēc tam tika veidota pārdomu skice vai kolāža.

Skolas foajē visu nedēļu mūs priecēja iztāde – dažādas lietas dienas aktuālajā krāsā. Dzelteno stūrīti veidoja 5.b klase, 6.b klases veidoja zaļo izstādi, 6.a uz pasauli raudzījās caur zilo krāsu, Valentīndienas sarkanajās noskaņās iejutās 7.a klase, bet raibumus meklēja 5.a klase. 7.b klasei ļoti svarīga likās arī brūnā krāsa un kopā ar skolotāju Ingu Junkurēnu tika izveidota keramikas izstāde.

Skolēni atzina, ka krāsaina pasaule ir tad, ja daudzveidīgas ir attieksme pret to – jāprot priecāties, uzmundrināt citus, tad arī pašiem viss izdosies, arī garastāvoklis būs labs.

Izrādās, ka ir tik daudz labu vārdu, komplimentu, uzmundrinājumu, pateicības vārdu, kas bieži vien paliek nepateikti. Tos varam izlasīt klašu veidotajās sirsniņās. Neaizmirsīsim šīs nedēļas ieguvumus un darīsim , teiksim un domāsim pozitīvi vienmēr!