Home » Bez tēmas » Startējām „ZZ Čempionāta” finālā

Startējām „ZZ Čempionāta” finālā

„Arēnā Rīga” 31. maijā valdīja liela jautrība – te notika prāta un sporta spēles „ZZ Čempionāts”. Par vienotākās un sportiskākās klases titulu un vērtīgām balvām cīnījās ap 6000 skolēnu no visas Latvijas, arī Bauskas pilsētas pamatskolas 6.a klase.

Fināla atklāšanā piedalījās Ministru prezidente Laimdota Straujuma un tika uzņemts pasaulē lielākais “selfijs”. Sacensības risinājās trīs etapos – stafetēs, dejā, erudīcijas un acumēra uzdevumos. Katrā posmā skolēni demonstrēja spēju sadarboties.

Uzstājās Miks Dukurs, Agnese Rakovska, grupas “PeR”, “Musiqq” un “Carnival Youth”. Skolēni varēja piedalīties radošajās darbnīcās. Pirms apbalvošanas tūkstošiem skolēnu vienojās kopīgā iepriekš iestudētā dejā M. Dukura dziesmas “Tu mani cel” pavadījumā.

Pasākuma rīkotāji apgalvo, ka „ZZ Čempionāts” ir „trakas sacensības starp klasēm, kurās, pārbaudot drosmi, cīņassparu, atjautību, radošumu un klases vienotību, „Zelta zivtiņa” dāvā neaizmirstamus piedzīvojumus”.

6.a klase jau otro gadu pēc kārtas izpildīja radošo mājas darbu, labi startēja pusfinālā un baudīja fantastiskus, neaizmirstamus mirkļus finālā. Šogad sestklasnieki startēja 6. – 8. klašu grupā, uzvaras laurus neizdevās plūkt, taču 6.a klase bija labākā ūdens mešanā. Sacīkšu tabula liecina, ka sesto klašu vidū iegūts otrs augstākais vērtējums.

Paldies skolēniem un lieliskajiem atbalstītājiem – vecākiem! Īpašs paldies Rainera un Luīzes mammai un Kitijas tētim! Sirsnīgs paldies Paulas mammai par gardajām uzkodām sacīkšu starplaikā!

 zz_riga-00 zz_riga-01 zz_riga-02 zz_riga-03 zz_riga-04 zz_riga-05 zz_riga-06 zz_riga-07 zz_riga-08 zz_riga-09 zz_riga-10 zz_riga-12