Home » Bez tēmas » 5.a klase dzīvo veselīgi un tiek pie “Kārumiem”

5.a klase dzīvo veselīgi un tiek pie “Kārumiem”

Latvijas Olimpiskās komitejas rīkotajās sacensībās “Sporto visa klase” uzdevums “Labie darbi”  bija izaicinājums 5. klašu skolēniem, lai paveiktu ko labu savai veselībai.

Piedalījās arī Bauskas pilsētas pamatskolas 5.a klase ar audzinātāju Ilutu Somu un izcīnīja vietu finālā. Skolotāja priecājas , ka viņas audzēkņi ir starp desmit labākajām skolām, kas piedalījās “Kārums Latvija” balsošanā. Balsošanas rezultātā-   4.vieta starp Latvijas 5.klasēm. Balvās –  “Kāruma” gardumi.

Mūsu piektklasnieku labie darbi savai veselībai – sportot un vingrot, veselīgi ēst, dzer ūdeni un citronūdeni, bērzu un kļavu sulu. Un, protams, uzsmaidīt saulītei un uzņem D vitamīnu . Mani skolēni ir aktīvi, mazi nemiera gariņi, kas skrien, lec, brauc ar riteņiem, smaida un ir pozitīvi – tā savu klasi raksturo skolotāja.

Skolēnu moto : ” Ēdam, dzeram, vingrojam, veselību sargājam! Pozitīvi domājam, labos darbus padarām!” Šīs aktivitātes attālināto mācību laikā palīdzējušas nezaudēt klases kolektīvo garu, draudzīgās attiecības klasē.

5.a klase un skolotāja Iluta Soma saka mīļu paldies vecākiem, skolotājiem, skolasbiedriem un visiem, kas atbalstīja ar savu balsojumu!