Home » Bez tēmas » Mūsu dāsnums šogad – senioru un bērnu priekam!

Mūsu dāsnums šogad – senioru un bērnu priekam!

Noslēgusies mūsu skolas ikgadējā labdarības akcija. Skolēnu pašpārvaldes telpā visu decembra sākumu krājās dāvanu paciņas ar kārumiem, mīļlietiņām un pārtiku. Šogad bijām apņēmušies vairāk padomāt par bērniem no ģimenēm, kam vajadzīgs lielāks atbalsts, kā arī veciem, vientuļiem ļaudīm.

Ar biedrības “Laiks jauniešiem” atbalstu daudzi bērni saņems mūsu skolas sagādātās paciņas ar dāvanām Ziemassvētkos.

Vairāki sveicieni pirmssvētku laikā aizceļojuši pedagogiem un skolas darbiniekiem – senioriem, kā arī daudzu pamanītiem konkrētiem vientuļiem līdzcilvēkiem.

Pārtikas produktu sūtījums jau tradicionāli nonāks arī Pestīšanas armijas Bauskas korpusa labdarības zupas virtuvē, kur gatavo bezmaksas maltītes tiem, kuriem tas visvairāk nepieciešams.

Skolēnu pašpārvaldes aktīvistes Marta Kārkla, Alise Kalderauska un Paula Druviņa, kā arī direktora vietniece izglītības jomā Iveta Semjonova pateicas visiem skolēniem, skolēnu vecākiem un  skolas pedagogiem  par atsaucību un izdomu, gādājot un noformējot. Īpašs paldies skolas atbalsta personāla komandai, kas pielika dāvanām sirsnības un mīļuma akcentu. Ceram , ka mūsu gādātais padarīs svētkus gaišākus un priecīgākus!