Home » Bez tēmas » Ziemassvētkus gaidot…

Ziemassvētkus gaidot…

Pirmais semestris šajā mācību gadā noslēdzies. Skolēni un pedagogi vēl steidz sakārtot kādas “astītes”, lai liecībās būtu labākie iespējamie rezultāti. Klases izrotātas, radoši izmantojot dabas materiālus, papīru un krāsas. Daudzviet eglītes rotā gan spožas spuldzīšu virtenes, gan pašdarinātas rotas. Kā jau ierasts, lielo egli foajē rotājušas 7.klases, savukārt zāles noformējums – 4.klašu pārziņā. Īpašs paldies skolotājai Līgai Purenai par radošu skatuves noformējumu. Tas sasaucas ar skolas logu “apģērbu” šogad – sniegoto koku siluetiem. Logu izdaiļošanā iesaistījušies arī skolas tehniskie darbinieki. Tas, kā izskatās klasēs, gaiteņos un kā skolēni gatavojas svētkiem, būs redzams arī nelielajā videofilmiņā “Pastaiga”. Par tās muzikālo fonu parūpējušies zēnu ansambļa dalībnieki ar stāžu – Pēteris Vinogradovs un Endijs Rotšteins, bet ideja pieder mūzikas skolotājai Ilzei Bērzināi.

1.semestrī cītīgi strādājuši arī interešu izglītības kolektīvi – koru grupas, ansambļi, skatuves runas bērni un tautisko un mūsdienu deju kolektīvi. Epidemioloģiskie noteikumi joprojām liedz pulcēties pasākumos kopā vecākiem un vairākām klasēm, tomēr esam atraduši citu veidu, kā notikt svētku koncertam. Visu šo kolektīvu Ziemassvētku sveicieni ir  nofilmēti un iekļauti vienotā svētku videokoncertā. Tā ieraksts kopā ar direktora Jāņa Rumbas apsveikumvārdiem būs mīļš sveiciens visam skolas kolektīvam un bērnu vecākiem.

Paldies visiem interešu grupu skolotājiem – Ilzei Bērziņai, Ingai Bukšai, Guntai Spurei, Aijai Dūmiņai, Santai Zemītei, Ingai Briedei, koncertmeistarēm Evijai Bonātei un Ainai Grīnbergai  par pacietību un izdomu, videokoncertu iestudējot un kopā liekot!

Lai svētki izdodas!