Home » Bez tēmas » Jocīga diena

Jocīga diena

1.aprīlī – Smaidu dienā, kā to bija nosaukuši skolēnu pašpārvaldes dalībnieki, skolā bija JOCĪGI! Ievērojot izmaiņas epidemioloģiskajos noteikumos, drīkstējām nelietot maskas, ko cītīgi bijām darījuši gandrīz visu mācību gadu. Liels bija prieks, ieraugot savu skolēnu, skolotāju smaidīgās sejas. Skolotājas Solveigas Gudkovas audzinātajā 9.a klasē diena izvērsās pavisam ačgārni – skolēniem bija ļauts vadīt stundu, vairāki skolēni iejutās apsargu lomā.

Kā zināms, 1.aprīlis ir Joku diena, to atzīmē dažādās pasaules valstīs. Pieņemts izjokot citus, ļauties jautrībai, laikraksti un portāli publicē neticamas ziņas. Šī ziņa, ko tagad lasāt, gan ir patiesa!

Kā tika izjokoti mūsu skolas skolēni un skolotāji? Aptaujas rezultātā tika uzzināts, ka ļoti daudziem cilvēkiem ir aizrādīts, ka kaut kas nav kārtībā ar apģērbu, ļoti daudzi uzzinājuši, ka viņiem mugura balta, ka apavu šņore vaļā.  Kādas klases skolotāja novērojusi, ka skolēns veicis nenopietnu izlozi ar divām kārbiņām, vienā no kurām esot jauns mobilais telefons. Kad “laimīgais” uzvarētājs atvēra kārbiņu , tur bija zīmīte ar vārdiem “Aprill, aprill!”.  Kādas citas klases skolotāja samainījusi skolēnu somas vietām un lūgusi ātri atrast dienasgrāmatas. Kad sācies juceklis, bērni sapratuši, ka izjokoti. Kāda skolas darbiniece saņēmusi zvanu no mazmeitas Rīgā. Meitene stāstījusi, ka atcelti visi autobusu reisi no Rīgas uz Bausku.  Tie ir tikai daži no skolā dzirdētajiem jociņiem. Daudzi skolēni un skolotāji bija sekojuši pašpārvaldes aicinājumam ģērbties spilgti un pamanāmi.

Lai izdodas katrā dienā atrast iemeslu smaidam!