Home » Bez tēmas » Skolas skatuves runas konkursā – tikai uzvarētāji!

Skolas skatuves runas konkursā – tikai uzvarētāji!

Priecīgs satraukums trešdien valdīja skolas zālē. Tur norisinājās skolas skatuves runas konkurss. Tajā piedalījās 13 skolēni no dažādām klasēm. Skatuves runas pedagoģe Gunta Spure, kas bija sniegusi savas zināšanas vairumam runātāju, arī neslēpa satraukumu un turēja īkšķi par katru runātāju. Daudzi runātāji bija apguvuši gan prozas tekstu, gan dzeju. Markuss, Maija, Elizabete, Anastasija, Markuss, Harijs, Emīls, Marta, Zane, Aleksandra, Elīza un Lauma saņēma pateicības,   suvenīru un saldās balvas. Īpašs pārdzīvojums šis konkurss bija pirmklasniekiem, bet viņi to izturēja godam. Runāto daiļliteratūras fragmentu un dzejoļu tēmas bija pavasaris, daba, dzīvnieki, ģimene un patriotisms.

Skolēnu uzstāšanos vērtēja skolas vadība. Vairākiem no runātājiem būs iespēja ar savu sniegumu iepriecināt vecākus Mātes dienas koncertā, kā arī mācību gada noslēguma pasākumā.

Paldies pedagogiem Guntai Spurei, Aijai Dūmiņai, Intai Šarikovai un Dinai Ālmanei par darbu, skolēnus motivējot un pieslīpējot runas prasmes!