Home » Bez tēmas » 3.a klase piedalās konkursā “Zemgalei ir talants”

3.a klase piedalās konkursā “Zemgalei ir talants”

23. aprīlī Līduma KC notika konkurss “Zemgalei ir talants”. To organizēja biedrība  “Laiks Jauniešiem”, konkursa mērķis bija –  apzināt un aktivizēt Zemgales reģionā dzīvojošos bērnus un jauniešus vecumā līdz 25
gadiem, izzināt un popularizēt viņu radošās spējas un prasmes, motivēt bērnus un jauniešus
attīstīt savus talantus un veicināt radošo izaugsmi.

Šo konkursu un tā mērķi par savu iespēju saliedēt klases kolektīvu un attīstīt bērnu radošumu saskatīja skolotāja Aija Dūmiņa. Trešklasnieki iestudēja deju “Mēs mīlam sauli” un ar šo priekšnesumu piedalījās minētajā konkursā. Tā kā skolotājas Aijas Dūmiņas aizraušanās ir mūsdienu deja, viņa arī savus audzēkņus rosina izkopt savas dejas prasmes. Piedalīšanās konkursā bērniem bija iespēja izbaudīt uzstāšanos uz lielās skatuves, prožektoru gaismās, būt atbildīgiem par savu priekšnesumu individuāli un kopā ar klasi. Līdzās 65 numuriem, kas bija pieteikti, 3.a  bērni izskatījās tik pārliecinoši, ka saņēma uzaicinājumu piedalīties arī citos koncertos.

Saņemts arī pateicības raksts, pozitīvas emocijas un uzstāšanās pieredze. Skolotāja saka paldies bērniem un viņu vecākiem par palīdzību, gatavojoties konkursam un konkursa laikā.