Home » Bez tēmas » Mazas puķītes un liela mīlestība – Mātes dienā

Mazas puķītes un liela mīlestība – Mātes dienā

9.maijā Bauskas KC bija aicināti skolēnu vecāki, lai saņemtu interešu grupu dalībnieku un pedagogu sarūpēto dāvanu Mātes dienā. Vairāk nekā stundu garajā koncertā piedalījās ne tikai mūsu pašu kolektīvi, bet arī viesi no Pasvales Levens pamatskolas Lietuvā.

Klātesošajiem par prieku muzicēja skolas dziedošie kolektīvi – 2.-4.klašu un 5.-9.klašu kori, mazais (4.-6.kl.) un lielais (8.-9.kl.) zēnu ansamblis. Šos kolektīvus iedvesmo skolotāja Ilze Bērziņa un koncertmeistare Evija Bonāte. Deju skolotājas Santas Zemītes skolotie dejotāji no 1.-2., 2.-5. un 6.-9.kl. kolektīviem izdejoja sešas dejas. Viņus vienmēr atbalsta koncertmeistare Aina Grīnberga. Deju rakstus lietuviskā manierē rādīja vieskolektīvs no Levens pamatskolas. Emocionālu stīgu vārdos koncertam piešķīra skatuves runas pratēji – Amanda Rūtiņa, Alise Seškēna un Jēkabs Zariņš (skolotāja Gunta Spure) un Nikola Bula (skolotāja Inga Briede). Ar Mūzikas skolā apgūto klavierspēli visus priecēja Elizabete Upelniece.

Nikola Šikova iejutās Modes skates pieteicējas lomā, komentējot labākos tērpus un to veidotājus, atskatoties un iepriekš notikušo pasākumu “Radi, rādi, priecājies!” (skolotāja Laura Švāgere).

Visu koncerta programmu kopā lika mūsu skolas “cilvēks – orķestris” – direktora vietniece Iveta Semjonova.

Koncerta izskaņā visus tā skatītājus, dalībniekus, pedagogus un viesus sveica skolas direktors Jānis Rumba.

Pieteicējs šajā koncertā bija 8.a klases skolnieks Kristofers Puķāns. Viņš savas ugunskristības izturēja godam!

Paldies visiem, kas uzstājās, klausījās un viesojās!