Home » Bez tēmas » „Neuzvaramie burunduki” no 8.b klases startē konkursā

„Neuzvaramie burunduki” no 8.b klases startē konkursā

24. aprīlī 8.b klases komanda „Neuzvaramie burunduki” piedalījās konkursa „Esi drošs – neesi pārdrošs” pusfinālā Rīgā. Komandas sastāvā bija Linda Platā, Sindija Rusaja, Kristiāna Purmale un Rihards Augucēvičs. Pusfinālam bija izvirzītas 19 komandas no 86, kuras piedalījās pirmajā atlases kārtā neklātienē. Skolēniem bija jāatbild uz jautājumiem par pirmās palīdzības sniegšanu, drošību, rīkojoties ar gāzi utt., kā arī jārāda sagatavotais mājas darbs par drošības tēmu. Konkursa laikā skolēnus iepazīstināja ar drošību internetā, „spaisa” jeb legālo narkotiku lietošanas bīstamību, kā arī varēja iepazīties ar daktiloskopijas iespējām (pirkstu nospiedumu noņemšanu).

„Finālā iekļuva 10 komandas, kuru vidū mēs diemžēl nebijām,” stāsta klases audzinātāja Gunta Biršte. Visi pusfināla dalībnieki saņēma balvas no konkursa organizatoriem – Valsts policijas, glābšanas dienesta, e-klases, „Līvu akvaparka”.

Prieks par 8.b klases skolēnu aktivitāti. Paldies „Neuzvaramajiem burundukiem” un viņu audzinātājai G. Birštei!

 8.b komanda konkursa „Esi drošs – neesi pārdrošs” pusfinālā - 01 8.b komanda konkursa „Esi drošs – neesi pārdrošs” pusfinālā - 02 8.b komanda konkursa „Esi drošs – neesi pārdrošs” pusfinālā - 03 8.b komanda konkursa „Esi drošs – neesi pārdrošs” pusfinālā - 04 8.b komanda konkursa „Esi drošs – neesi pārdrošs” pusfinālā - 05