Home » Bez tēmas » Konkursā “Es un mana Dzimtene” gūst panākumus valstī

Konkursā “Es un mana Dzimtene” gūst panākumus valstī

27.novembrī es (Sindija Rusaja) un mana klasesbiedrene Linda Platā devāmies uz Rīgas Latviešu biedrības namu. Tur notika konkursa “Es un mana Dzimtene” noslēguma pasākums un laureātu apbalvošana. Mēs piedalījāmies konkursā par tēmu “Es un mana vide, mani draugi”. Konkursā piedalījās skolēni gan no latviešu, gan mazākumtautību skolām, tāpēc tas bija ļoti interesanti.

Bijām satrauktas un priecīgas, ka esam uzaicinātas. Vispirms pasniedza atzinības rakstus, ar nepacietību gaidījām, kad pieminēs mūs, jo mūsu darbi bija augstu novērtēti. Izrādījās, ka man savā vecuma grupā ir 3.vieta, bet Lindai – 2.vieta VALSTĪ! Mūs apbalvoja ar LBN diplomiem un grāmatām, kā arī “Galaktiko” dāvanu karti.

Pasākumu filmēja arī TV, mūs intervēja raidījumam, kuru rādīs LTV 2 svētdien, 30. novembrī plkst. 19.00.

Ļoti interesanta bija iespēja mums un mūsu skolotājai Daigai Sējējai kopā ar žūrijas komisijas dalībnieku mākslinieku K. Bērziņu aplūkot viņa gleznu izstādi.

Mēs ļoti lepojamies ar savu skolotāju Daigu Sējēju, kura vienmēr rosina piedalīties dažādos pasākumos, viņa ļoti palīdz un novērtē mūsu zīmējumus. Paldies, skolotāj!

Iesaku arī citiem piedalīties konkursos, nenožēlosiet!

Sindija Rusaja, 9.b klases skolniece.

Es un mana Dzimtene - 01 Es un mana Dzimtene - 02 Es un mana Dzimtene - 03 Es un mana Dzimtene - 04 Es un mana Dzimtene - 05