Home » Bez tēmas » Kupišķos – starptautiskas draudzības spēles

Kupišķos – starptautiskas draudzības spēles

Mācību gada pēdējā dienā Bauskas pilsētas pamatskolas 5.b klases skolēni devās uz Lietuvu. Skolas komanda bija ielūgta uz starptautisku draudzību stiprinošām sporta spēlēm Kupišķu Pāvila Matuļoņa pamatskolā. Sacīkstēs startēja Lietuvas skolēni no Kupišķu Pāvila Matuļoņa pamatskolas un Pasvales Levens pamatskolas,  bērni no Vormstedas pamatskolas Vācijā, Latviju pārstāvēja mūsu skolas vienība.

Skolēni tika sadalīti jauktās komandās un vairāku stundu garumā demonstrēja veiklību, veicot dažādus uzdevumus – piedaloties stafešu skrējienā, spēlējot tautas bumbu, metot bumbu basketbola grozā utt. Organizatori – Kupišķu skolas kolektīvs – bija parūpējušies par skaistām veltēm – katrs dalībnieks saņēma medaļu. Visiem veicās ļoti labi, taču uzvaras laurus plūca komanda, kurā startēja Elīza Lakoviča-Lakovica, Markuss Skotelis un Rainers Bortkevičs.

Sacīkšu noslēgumā piektklasnieki tika aicināti uz pusdienām skolas ēdnīcā un nelielā ekskursijā. Tveicīgajā pēcpusdienā patīkamu mundrumu sniedza pelde skaistajā Kupišķu ezerā.

Informāciju sagatavoja Ieva Mašale.