Home » Bez tēmas » Mācību gada noslēgums

Mācību gada noslēgums

31.maijs bija pēdējā darba diena vairumam mūsu skolas skolēnu. Katra mācību perioda beigās pieņemts izvērtēt, kā veicies mācībās un skolas un ārpusskolas aktivitātēs. Tradicionāli uz skolu visagrāk devās tie skolēni, kuri saņēma Zelta un Sudraba liecības. Šoreiz uz šo pasākumu direktors J.Rumba aicināja 31 skolēnu no 4.-8.klasei. Atgādināsim, ka Zelta liecībā vidējā atzīme ir 8,5 un augstāk balles, bet Sudrabu pelnījuši tie, kas mācās no 8 – 8,49 ballēm vidēji. Ar Zelta liecību šogad lepojas Renāte Līgotne, Gabriela Seimane, Kristiāna Dambe, Krista Jakuška, Jānis Maskals, Kristers Pērkons, Nikola Šikova, Elizabete Žizena, Arneta Hegenbarte – Petrika, Danija Mickus, Elizabete Rūta Spruntule, Pēteris Vinogradovs, Elīza Savicka, Marta Kārkla, Evelīna Keita Barauska, Evelīna Burmistrova, Elīz Lakoviča – Lakovica, Janīna Šumeiko, Nadīna Šumeiko un Keita Asone. Sudraba krāsas liecības cītīgā mācību darbā pelnījuši Raimonds Priluckis, Amanda Gaļčina, Bekija Baļčūne, Līga Madara Šneidere-Zegnere, Domeniks Domokejevs, Paula Druviņa, Alise Kalderauska, Keita Pauloviča, Keita Semjonova, Elizabete Līcīte un Betija Upelniece.

Skolas pagalmā svinīgajā mācību gada noslēguma pasākumā tika uzteikti skolēni, kam liecībās tikai labi, teicami un izcili vērtējumi. Sporta skolotāji apsveica sporta dienas uzvarētājus. Skolēnus un vecākus uzrunāja skolas direktors, skolotājas Solveiga Gudkova, Roze Bruģe, Gunta Spure un Aija Dūmiņa. Ar pozitīvām emocijām un smaidu pasākumu rotāja 2. un 3.klašu dziedātāji un 4.a klases deju grupa.

Ar labi padarīta darba sajūtu dosimies vasaras brīvlaikā! Būsim priecīgi un atbildīgi, baudot vasaras priekus kopā ar savām ģimenēm un draugiem!