Home » Bez tēmas » Balti un sirsnīgi aizvadīta gada nogale

Balti un sirsnīgi aizvadīta gada nogale

Decembra nogalē vienmēr izvērtējam padarīto un rīkojam svētkus. Gaidot Ziemassvētkus, bijām dāsni un piedalījāmies labdarības akcijā. Sagādātās dāvaniņas nokļuva pie ļaudīm, kurus gribējām iepriecināt – pansionātu iemītniekiem Derpelē, Bauskā un Īslīcē. Derpeles iemītniekus klātienē ar nelielu koncertu “apdāvināja” skolotājas I.Šarikovas audzinātā 3.b klase.

Gada pēdējā darba nedēļā notika skaistākie koncerti un “eglītes”. 1.-4.klašu rūķošanos sarīkoja 4.klašu skolēni kopā ar skolotājām R.Bruģi un I.Lauvu. Tika gādāts arī par skaistiem rotājumiem klasēs, skolā, zālē (īpašs paldies skolotājām L.Purenai, I.Lauvai un V.Lukšai!). Koncertu vadīja Reinis Grosbards, piepalīdzot teātra grupas dalībniekiem no 4.a klases. Katra klase bija sagatavojusi dziesmu, deju, ludziņu vai dzejas kompozīciju. Uzstājās arī 2.-4.klašu koris skolotājas Ilzes Bērziņas vadībā.

Tradicionālajā Baltajā koncertā sagaidījām viesus – bijušos skolas skolotājus un darbiniekus. Direktors sveica tos skolēnus, kam liecības 1.semestrī bija zelta krāsā. Par to, protams, visvairāk priecājās ne tikai paši skolēni,bet arī viņu vecāki. Lai koncerts ritētu pārdomāti, rūpējās Betija Upelniece, kas pieteica programmu. Ziemassvētku noskaņas Baltajā koncertā radīja abi skolas kori, 8.a klases teātra grupa, sniegavīri no 2.b klases, 3.b klases dziedātāji, Edgars Rumba un Arneta Hegenbarte – Petrika ar svētku dzejoļiem.  Evelīna Burmistrova priecēja ar vijoļspēli (koncertmeistare E.Bonāte). Skaistas dāvaniņas viesiem bija darinājuši D.Sējējas audzēkņi.

Lai visiem skaista un mierīga gada nogale! Jaunajā gadā tiekamies, spara pilni jaunam darba cēlienam!