Home » Bez tēmas » Par dalību radošo darbu konkursā “Vienlīdzība” – pateicības

Par dalību radošo darbu konkursā “Vienlīdzība” – pateicības

Pagājušā gada novembrī Labklājības ministrija aicināja  ikvienu skolēnu, īpaši 7.–12. klašu audzēkņus, individuāli vai grupās piedalīties radošo darbu konkursā “Vienlīdzība”. Galvenais konkursa mērķis bija veicināt sabiedrības, īpaši jauniešu, izpratni par cilvēkiem ar garīga rakstura traucējumiem, bērniem ar funkcionāliem traucējumiem, institucionālajā ārpusģimenes aprūpē esošiem vai bijušiem bērniem, viņu ikdienu un vēlmi integrēties sabiedrībā.

Darbam bija jābūt  ir stāstam par kādu minēto mērķgrupu cilvēku vai cilvēkiem. Galvenais priekšnoteikums bija saskatīt pozitīvo, piemēram, atainojot šo cilvēku priekus, talantus, hobijus, mērķus, sasniegumus, sapņus, iekļaušanos sabiedrībā vai vēlmi iesaistīties sev svarīgās aktivitātēs.

Konkursā ar kolektīvu foto piedalījās mūsu skolas 9.a klases skolēni un ar radošu  zīmējumu 8.b klases skolniece Nikola Šikova. Konkurss ir noslēdzies, galvenās balvas šoreiz netika iegūtas. Dalībnieki saņēma pateicības  un saldumus , bet galvenais – pilnveidoja izpratni par līdzcietību un cilvēku dažādību mums līdzās.