Home » Bez tēmas » Izskan Baltais koncerts

Izskan Baltais koncerts

Mācību pusgada un 2023.gada pēdējais muzikālais notikums izskanējis.  22.decembrī skolas zālē valdīja svinīga gaisotne.  Vecāku, bijušo un esošo pedagogu un pašu koncerta dalībnieku priekam un Ziemassvētku noskaņai  – tāds nemainīgi ir Baltā koncerta vēstījums.

Koncertā skanēja kora dziesmas abu skolas koru izpildījumā. Ilzes Bērziņas vadībā arī 4.-6.klašu zēnu ansamblis rādīja savu dziedātprieku. Skolotājai bija izdevies izveidot arī 8.-9.klašu zēnu Ziemassvētku ansambli, puiši nodziedāja dziesmu “Uzsniga sniedziņš balts”. Koncertā piedalījās skolotājas Ingas Bukšas pirmklasnieku ansamblis,  4.klašu ansamblis, solisti Elza un Markuss (sk.I.Bērziņa) . Šogad bija divi ģitārspēles priekšnesumi. Ralfs , kurš ģitārspēli apgūst Bauskas MMS, atklāja svinīgo brīdi ar “Klusas nakts” apdari, bet Markuss un Raimonds, kuri ģitārspēli apgūst pašmācībā,  bija sagatavojuši popmūzikas skaņdarbu . Markuss, Rebeka, Patriks, Nikola un Kristers priecēja ar skaistiem dzejoļiem. Viņiem tos iemācīties palīdzēja skolotājas Gunta Spure un Inga Briede. Paldies mūsus koncertmeistarei Evijai Bonātei! Īpašu atzinību pelnījis Harijs Kristers Bergs – viņš lieliski iejutās programmas pieteicēja lomā.

Lai pārdomu un klusa prieka brīži katrā ģimenē, to no sirds novēlam visai skolas saimei! Jaunā gadā – enerģiju, sirdsdegsmi un jaunus sasniegumus !