Home » Bez tēmas » Nominēts „Gada skolēns 2014”

Nominēts „Gada skolēns 2014”

Bauskas pilsētas pamatskolā 25. martā notika konkurss 8. un 9. klašu audzēkņiem – „Gada skolēns 2014”.
Kā allaž, tam čakli gatavojās mērķtiecīgi, gudri, izdarīgi, radoši un droši skolēni, šoreiz gan tikai meitenes – Baiba Betija Saulīte (8.a klase), Sindija Rusaja (8.b klase), Vineta Ūdrēna un Elza Sējēja (9. klase).
Konkursa dalībnieces bija izveidojušas interesantas vizītkartes, kas lieliski atklāja viņu personību. Meitenes apliecināja arī savu erudīciju, atbildot uz jautājumiem par Latvijas vēsturi, Bauskas novadu, kultūras dzīves notikumiem utt. Visas dalībnieces žūrijas vērtējumam iesniedza saturiski bagātas esejas par tematu „Es esmu atbildīgs…”. Konkursa noslēgumā meitenes atklāja daudzveidīgos talantus – lasīja fragmentus no savām esejām, runāja fabulu, spēlēja klavieres. Interesanta bija Elzas izveidotā prezentācija un Baibas dekupāžas tehnikā darinātie rokdarbi.
Žūrija atzina, ka visas meitenes ir ļoti talantīgas un gudras, tāpēc pateicībā par piedalīšanos konkursā dalībniecēm dāvāja pateicības rakstus un enciklopēdijas. Titulu „Gada skolēns 2014” ieguva Elza Sējēja.
Lai Elzai veicas 10. aprīlī novada mēroga konkursā, kad būs jāpilda erudīcijas tests un jāraksta eseja, un 16. martā – radošajā konkursā!

gada_skolens_01 gada_skolens_02 gada_skolens_04 gada_skolens_03 gada_skolens_05 gada_skolens_06