Home » Bez tēmas » Piedalies labdarības akcijā!

Piedalies labdarības akcijā!

Jau tradicionāli 1. decembrī sākas labdarības akcijas laiks, kas ilgs 12. decembrim. Skolēni un darbinieki aicināti ziedot pārtikas produktus un gādāt dāvaniņas novada maznodrošinātajiem un vecajiem ļaudīm. Dāvināšanai paredzētajām lietām pievienosim arī glīti noformētu Ziemassvētku apsveikumu. Sadarbībā ar Bauskas novada sociālo dienestu mūsu sagādātās paciņas pirms Ziemassvētkiem nonāks pie cilvēkiem, kam tās visvairāk nepieciešamas.

Ja vēlies piedalīties šajā akcijā, atceries, ka vislabāk šoreiz noderēs pārtikas produkti ar garu lietošanas termiņu, kā arī mājās tapuši konservi vai ievārījumi, medus, saldumi, tēja, kafija. Kādā kuplā ģimenē noteikti priecāsies par siltām zeķēm vai cimdiem.

Šogad ar nelielu labdarības koncertu iepriecināsim ne tikai Bauskas Invalīdu biedrību, bet dosimies arī uz Rīgu, kur Imantas bērnu namā viesosimies pie bērniem, kas palikuši bez vecāku aprūpes. Bērnu nama bērniem vēlamies dāvāt ne tikai dziesmas un dzejoļus, bet arī mazlietotu vai jaunu apģērbu, kas būtu derīgs 2-6 gadus veciem mazuļiem. Ja vēlies atbalstīt arī šo ieceri, izvērtē savas ģimenes apģērbu krājumus un padalies!

Sagatavotās dāvaniņas līdz 12. decembrim jānogādā skolotājas Ivetas Semjonovas vai sociālās pedagoģes Ainas Kļaviņas kabinetā.