Home » Bez tēmas » Ko ielikām “Skolas somā” decembrī ?

Ko ielikām “Skolas somā” decembrī ?

Gads noslēdzas. Steidzam ielikt “Skolas somā” pēdējos ši gada notikumus. Tie ir pasākumi, koncerti, nodarbības, kas turpina paplašināt skolēnu redzesloku, bagātināt emocionālo kultūrpieredzi.

6.decembrī 4.klases  piedalījās muzejpedagoģijas nodarbībās Rīgas vēstures un kuģniecības muzejā un Rīgas kino muzejā. Šīs nodarbības skolēnos radīja interesi par kino un foto mākslas vēsturi, lika aizdomāties par šo mākslas veidu iespējām mūsdienās.10.decembrī 5.klases  apmeklēja izrādi “Sudraba slidas” Nacionālajā teātrī. Tā palīdzēja labāk izjust ģimenes vērtības , draudzības un līdzcietības nozīmi. 11.decembrī 6.klases noskatījās kinofilmas “Bille” un “Rīgas stāsts”. Daudziem tas bija pirmais kinoteātra apmeklējums un iespēja kļūt par kino kritiķiem un vērtētājiem.  12.decembrī mūsu skolā noskatījāmies izrādi  ”Karlsons”. Pēc tam klasēs notika pārrunas par draudzību un atbildību. Tika zīmētas ilustrācijas izrādei, pārlasīts grāmatas “Karlsons” teksts.

1.pusgada “Skolas somas” saturs nu apgūts. Kultūrpieredzes soma mums gana pilna. Arī otrajā pusgadā turpināsim pilnveidoties, izzināt, vērot un vērtēt. Paldies visām  iesaistītajām kultūras iestādēm un organizācijām,  skolēniem un pedagogiem par atbalstu, aktivitāti un ieinteresētību!