Home » Bez tēmas » Aizvadīts volejbola turnīrs 7.-9.klasēm

Aizvadīts volejbola turnīrs 7.-9.klasēm

11.martā skolas sporta zālē notika pēdējos gados neierasts pasākums-  7.-9.klašu turnīrs volejbolā.

Tas ir ne tik tradicionāls sporta veids Bauskas novadā, tomēr jauniešu atsaucība bija liela.Turnīrs notika divās grupās. Vienā grupā sacentās 7.A, 8.A un 9.A kl. komandas, bet otrā – 7.B, 8.B un 9.B kl.komandas. No katras grupas  tālāk tika izvirzītas pirmās divas komandas. Katras grupas uzvarētāji cīnījās par pirmo vietu un otrās vietas cīnījās pa 3.-4.vietu, trešās vietas sadalīja 5.-6.vietu.

Tika aizvadītas 8 spēles, kopā 20 seti. Nevienā spēlē uzvarētāju nevarēja prognozēt pirms spēles. Klases cīnījās līdz pēdējam punktam, par ko liecināja spēļu rezultāti, četras spēles beidzās 3 setu cīņā un četras spēles –  2 setu cīņā.

Par 3.vietu cīnījās abu astoto klašu komandas. Un arī šoreiz uzvarētāju nācās noskaidrot 3.setā, kas norisinās, līdz viena komanda gūst vismaz 15 punktus. Šoreiz veiksmīgāka bija 8.B klase, komandā spēlēja: Renārs Gulbis, Niko Aleks Andersons, Elvis Ričards Kalniņš, Nauris Kuzņecovs, Elīna Pluta, Santa Sergejenkova.

Par pirmo vietu šogad cīnījās 9.B klašu komanda un 7.A klašu komanda. Pirmo setu gandrīz līdz izskaņai vadībā bija 7.A klase, bet 9.B saliedētība panāca lūzumu seta izskaņā un izcīnīja uzvaru ar 25:22. Otrā  seta noteikumus 9.B klases komanda jau diktēja no paša sākuma, bet seta izskaņā 7.B nevēlējās padoties un pievilka līdz identiskam rezultātam kā pirmajā setā, 25:22. Lai gan rezultāts finālā bija 2:0 9.B labā, spēlēs gaita un setu beigas liecināja pretējo, rezultāts varēja būt arī savādāks.  Otro vietu izcīnīja 7.A klases komanda, komandā spēlēja Domeniks Domekejevs, Emīls Ivanovs, Marta Kārkla, Kristiāns Liks, Reinis Štāls, Roberts Untāls. Šogad par 7.-9.klašu volejbola turnīra uzvarētājiem tika kronēta 9.B klase, komandā spēlēja Samanta Dorči, Jorens Maskals, Kaspars Pīpiņš, Emīls Polovko, Einārs Ponomarjovs un Arvis Sūna.

Paldies visām komandām par piedalīšanos un spēlētājiem par aizrautību!

Informāciju sagatavoja turnīra organizators sporta skolotājs Raivis Maķevics.